J**i ga

990,00 RSD

Beletristika književnost i popularna psihologija / Popularna psihologija

SAMO POČNITE DA POPUT magične moderne mantre ponavljate "j**i ga", i promenićete sebi život!

Dobar je osećaj kad izgovorite "j**i ga". Čim prestanete da se iz petnih žila trudite da svima ugodite i konačno uradite ono što vam je volja, kad prestanete da slušate to što vam svi pričaju i krenete svojim putem, osećate se odlično.

U ovoj duhovitoj i produhovljenoj knjizi, Džon K. Parkin tvrdi da je "j**i ga" zapadnjački izraz koji savršeno opisuje istočnjačke duhovne ideje o prepuštanju, odustajanju i nalaženju prave slobode kroz shvatanje da stvari nisu toliko važne (ako uopšte i nešto znače).

Ovo je duhovni put na kom ne morate da pevate mantre, meditirate, nosite sandala ili jedete mahunarke. Zbog same snage koju ova savremena psovka nosi u sebi savršeno će prodrmati nas, Zapadnjake, i izbrisati stres i napetost koji gospodare našim životima punim materijalnih stvari kojima pridajemo važnost.
Naučite, dakle, da kažete "j**i ga" svim svojim problemima i brigama. Recite "j**i ga" svemu onom što bi "trebalo" da radite i konačno učinite ono što želite, bez obzira na to šta drugi o tome misle.

DŽON K. PARKIN, sin anglikanskog sveštenika, 20 godina je proučavao i primenjivao sisteme istočnjačke filozofije. Osnovao je holistički centar "Breg koji diše" u Italiji, gde održava redovne nedeljne seminare. Redovno piše blog na svom popularnom sajtu www.thefuckitway.com.

Autor: Džon K. Parkin
Godina izdanja: 2011.
Broj strana: 202
Dimenzije: 13 x 20 cm

Kupovina na rate: Pogledajte uputstvo za kupovinu na rate.


Slični proizvodi
Slični proizvodi