Skrivene poruke

1.990,00 RSD

Beletristika književnost i popularna psihologija / Popularna psihologija

Koje su to SKRIVENE poruke, koje šaljemo deci u svakodnenvnoj komunikaciji koju imamo sa njima, a da toga nismo svesni? Na koj način kroz svakodnevnu komunikaciju kod dece stvaramo pozitivne ili negativne osobine načinom na koji formulišemo rečenice?

"Kao i obično, Elizabet Pentli daje nam knjigu koja poštuje roditelje, jasna je i pitka, i apsolutno korisna. Bez pridikovanja ili prosuđivanja, ova knjiga pomaže roditeljima da deci prenesu poruke koje zaista treba da dobiju."
Keti Lin, predsednik udruženja Parenting Today
"Kroz smeh i suze, u svakoj priči pronaći ćete sebe, svoju porodicu ili nekoga poznatog. Kad se saberete, možete pročitati i zaključak priče da biste saznali skrivenu poruku i promene koje možete da uvedete. Elizabet Pentli je, kao i uvek, svojim jedinstvenim stilom napisala istovremeno zabavnu i korisnu knjigu. Pročitajte ovu knjigu da biste se zabavili, ali i da biste naučili razne ekcije."
Džil Lasalajn, tvorac i urednik ParentsWorld.com
"Elizabet je to ponovo uradila! Dok sam čitala 'Skrivene poruke', uhvatila sam sebe kako govorim... Pa to smo baš mi. Zaista me je dirnula i dala mi odgovore na pitanja koja sebi postavljam već godinama. Pravo je osveženje napokon naći pisca čiji život liči na život običnih porodica. Zahvaljujući 'Skrivenim porukama', progledala sam!"
Dženis Bojlz, izdavač Choosing Home, biltena za majke domaćice i majke koje rade od kuće.

Autor: Elitzabet Pentli
Godina izdanja: 2010.
Broj strana: 175
Dimenzije: 17 x 23 cm

Kupovina na rate: Pogledajte uputstvo za kupovinu na rate.


Slični proizvodi
Slični proizvodi