Multimedija / Muzika

Čarolija valcera

Čarolija valcera

2.990,00 RSD

Multimedija / Muzika

Izuzetna muzička kolekcija odvešće Vas u svet veličanstvenih zabava i raskošnih aristokratskih plesova, u vreme kada su komponovali neverovatni muzički majstori poput Štrausa, Šopena, Čajkovskog, Dvoržaka, Bramsa, Pučinija. A predivni valceri iz igranih filmova i mjuzikala 20. veka otkriće Vam svu bezvremenu lepotu ove sjajne muzike. Na muzičkoj kolekciji ČAROLIJA VALCERA od 5 vrhunskih CD-a naći ćete 90 najlepših i najpoznatijih valcera čije će Vas melodije doslovno začarati. Čak njih 14 napisao je znameniti Johan Štraus mlađi, austrijski kompozitor poznat i kao „kralj valcera“, čija je kompozicija Na lepom plavom Dunavu zbog svoje lepote
i popularnosti postala neslužbena himna grada Beča. Osim Štrausa i valcera koji su zauvek proslavili taj grad na Dunavu, ova sjajna kompilacija donosi Vam i kompozicije drugih klasičnih kompozitora, kao i one iz različitih krajeva sveta.

Neka zasviraju najlepši valceri i Vi zaplešite uz njihove elegantne zvuke! Sigurno ćete biti očarani njihovom aristokratskom lepotom kojom zrače u svečanoj novogodišnjoj atmosferi.


Slični proizvodi
Slični proizvodi