Priručnici / Ishrana i zdravlje

Ručak začas posla

Ručak začas posla

4.490,00 RSD

Priručnici / Ishrana i zdravlje

365 neverovatno jednostavnih jela za pripremu po povratku s posla.

Šta bismo danas mogli za ručak? Da li i vama ovo pitanje odzvanja u glavi tokom cele nedelje? Ugodili biste svakako i mužu i deci, ali upravo svako od njih ima svoje želje?

Ne želite da kuvate svaki dan baš isto? Zagarantovano će Vam pomoći naša nova, zaista posebna kulinarska knjiga, uz koju će se isplatiti svaki Vaš trud. Pomoći će Vam naime da skuvate zdrav i ukusan obrok, pripremljen za 30 minuta ili manje, a na kuhinjski sto ćete postaviti raznovrsne obroke, koji će goditi baš svakom Vašem članu porodice. Što je najvažnije svaki dan nešto novo!
"Ručak začas posla" je zaista poseban kuvar. Sadrži 365 recepata, hitrih, lakih za spremanje – za svaki dan u godini – i dokaz je, da vrlo lako možete pripremiti ukusan i svež domaći obrok baš svaki dan, bez obzira na to koliko bili kratki s vremenom! Pored toga u knjizi ćete naći još saveta za kupovinu nedeljnih zaliha hrane, kulinarske predloge, koji će Vam uštedeti vreme, i predloge za to šta morate obavezno da imate u kuhinjskom ormariću, kao i još mnogo toga!

Jednom za svagda da okonačate s tim večitim pitanjem: šta skuvati za danas!
Autor: Grupa autora
Godina izdanja: 2009.
Broj strana: 320
Dimenzije: 21 x 28 cm


Kupovina na rate: Pogledajte uputstvo za kupovinu na rate.


Slični proizvodi
Slični proizvodi