24/7 English

12.290,00 RSD

Priručnici / Priroda - Društvo - Hobi

INTERAKTIVNI KURS ENGLESKOG JEZIKA ZA ČITAVU PORODICU!

• Zasnovan je na jednom od vodećih udžbenika za učenje engleskog, Language in Use, autora Adrijana Dofa i Kristofera Džonsa, u izdanju kuće Cambridge University Press.
• Nudi više od 450 sati intenzivnog učenja – u bilo koje vreme i na bilo kom mestu, i to na 3 nivoa (A1, A2 i B1 Saveta Evrope, od početnog do srednjeg). Uz njega mogu nesmetano učiti 5 korisnika na 3 računara.
• Sadrži najnoviju tehnologiju za prepoznavanje govora, koja korisnicima omogućava upoređivanje njihovog izgovora sa izgovorom izvornog govornika.
• Kurs sa svrhom: za laku i sigurnu komunikaciju na engleskom jeziku – s prijateljima ili poslovnom partnerima.
• Omogućava pripremu za međunarodno priznate ispite KET, PET i FCE.
9 RAZLOGA ZA UČENJE ENGLESKOG JEZIKA UZ 24/7 English

1. ZATO ŠTO JE EFIKASAN Sadrži najbolje elemente jezičkih udžbenika, audio kurseva i grupnih tečajeva u školama stranog jezika.
2. ZATO ŠTO JE SAVREMEN Bez opširnih i dosadnih gramatičkih pravila, zahvaljujući savremenim tehnologijama, specijalnom programu za analizu izgovora, obilju zvučnog, video i intekativnog materijala, naučićete kako se zaista koristi engleski jezik.

3. ZATO ŠTO SE PRILAGOĐAVA VAMA Sami pravite plan učenja, uređujete lekcije, ponavljate gradivo i vraćate mu se prema želji i potrebi, podešavate tempo učenja, birate vreme koje vam najviše odgovara za učenje.

4. ZATO ŠTO JE PRAKTIČAN Stvarne životne situacije u kojima ćete se i sami često naći - to je znanje engleskog koje ćete zaista moći da primenite.

5. ZATO ŠTO JE JEDNOSTAVAN Lako se instalira, još lakše koristi. Uputstva u vežbama data su na engleskom i srpskom jeziku, a zahvaljujući alatki Rečnik možete bez napuštanja programa proveriti značenje svake reči u lekciji.

6. ZATO ŠTO OMOGUĆAVA PRAĆENJE NAPRETKA Svoje znanje moći ćete da proverite na svakom koraku rešavajući testove.

7. ZATO ŠTO JE ZABAVAN Video materijal, animacija, zvučni zapisi, mogućnost prepoznavanja govora, zabavne i poučne jezičke zagonetke i igrice - omogućavaju sticanje ozbiljnog znanja!

8. ZATO ŠTO JE ZA CELU PORODICU Svi članovi porodice mogu sami formirati svoj plan za učenje jezika i uvek se vratiti na gradivo do kog su došli, bez obzira na tempo kojim jezik usvajaju ostali korisnici programa.

9. ZATO ŠTO UZ NJEGA DOBIJATE SVE ŠTO VAM TREBA Slušalice s mikrofonom, zahvaljujući kojima ćete moći da slušate engleski od izvornih govornika, da snimate svoj izgovor i upoređujete ga sa snimcima govora izvornih govornika.

MINIMALNI SISTEMSKI ZAHTEVI
Da bi program 24/7 English nesmetano radio, potrebno je da računar na koji planirate da ga instalirate sadrži sledeće komponente:
– operativni sistem MS Windows 2000/XP*, Vista ili MS Windows 7
– Internet Explorer 5.5 ili novija verzija, procesor 500 MHz, 256 MB RAM-a
– Procesor minimalne brzine 1 GHz
– 1 GB RAM memorije (32-bitni) ili 2 GB RAM memorije (64-bitni)
– Najmanje 65 MB slobodnog prostora na hard disku
– Zvučnu karticu, mikrofon, zvučnike ili slušalice
– Miš ili drugi uređaj za pokazivanje
– DVD-ROM
– Instaliran TCP/IP protokol. Program ne radi s virtuelnog CD/DVD uređaja. Program radi u okruženju s rezolucijom 1024 x 768 piksela. Korišćenje programa moguće je i u rezoluciji 800 x 600, ali bez dodatnih alata.

Autor: Grupa autora
Godina izdanja: 2013.
Broj strana: 450 sati
Dimenzije: 3 nivoa

Kupovina na rate: Pogledajte uputstvo za kupovinu na rate.


Slični proizvodi
Slični proizvodi