Nova izdanja

Harper St. Džordž 4 - Vojvotkinja se ponovo udaje

Harper St. Džordž 4 - Vojvotkinja se ponovo udaje

990,00 RSD

660,00 RSD

Nova izdanja

SERIJAL NASLEDNICE ZLATNOG DOBA - ČETVRTI ROMAN

Skandalozni dogovor između londonskog nevaljalca i američke vojvotkinje zahteva njihov veliki ulog.

Uprkos zvučnoj tituli, Kamila, vojvotkinja od Hereforda, i dalje je ono što je oduvek bila – uljez. Iako bi, zahvaljujući tituli, trebalo da je prihvaćena u visokom društvu Londona, ova buntovna udovica, koja se sve više interesuje za pokret za ženska prava i koja se ponaša isključivo kao Amerikanka, nije uvek na prvom mestu na spisku gostiju na otmenim prijemima. Međutim, baš kada Kamila počne da se pita da li njena izopštenost iz društva ipak ima izvesne prednosti, izazovan odgovor na njene tajne strahove dolazi u vidu Džejkoba Torna, vanbračnog plemićkog sina i suvlasnika zloglasnog londonskog kluba Montagju.

Džejkob ima naviku da sklapa razne dogovore sa članovima svog kluba – ali to obično ne radi sa lepim ženama. Isto tako, ni uslovi dogovora nikada ranije nisu bili tako slatki i zanosni kao Kamilin zaprepašćujući predlog. Da bi Džejkob postao jedini vlasnik kluba i stekao presudnu podršku investitora, Kamila mu kao pokriće nudi lažnu veridbu i svoju titulu. Ova privlačna udovica zauzvrat ima samo jedan uslov: želi da joj Džejkob pokaže da li je u stanju da doživi zadovoljstvo u postelji.

Ovakva nagodba je beskrajno primamljiva, pa se preduzimljivi nevaljalac i usamljena vojvotkinja upuštaju u skandaloznu igru u kojoj na kocku stavljaju svoja srca.

Autor: HARPER ST. DŽORDŽ
Godina izdanja: 2023.
Broj strana: 304
Dimenzije: 13 x 20 cm


Slični proizvodi
Slični proizvodi