Nova izdanja

Suzan Alen - Lista gospodina Malkolma

Suzan Alen - Lista gospodina Malkolma

990,00 RSD

660,00 RSD

Nova izdanja

Ako ste ljubitelj istorijskih romansi, ovo je pravi roman za vas.

Uvaženi gospodin Džeremi Malkolm traži ženu, ali ne bilo koju ženu. Kao meta provodadžijskih majki i očajnih debitantki, on je odlučan da izbegne lovce na sreću i pronađe skoro savršenu ženu, onu koja će ispuniti kvalifikacije na njegovoj dobro sastavljenoj listi. Ali nakon godina potrage, počinje da očajava da će ikada uspeti. Dok Selina Dalton ne stigne u grad.

Selina, vikarova ćerka ograničenih sredstava i stranac u visokom društvu, oduševljena je kada je njena prijateljica Džulija Tislvejt pozove u London, dok ne sazna da je sve to deo zavere da se osveti gospodinu Malkolmu. Selina nerado učestvuje u Džulijinoj zaveri, posebno nakon što je upoznala neodoljivog gospodina Malkolma, koji se čini veoma drugačijim od arogantnog nitkova iz Džulijinog opisa.

Ali kada gospodin Malkolm počne da ocenjuje Selinu u odnosu na svoje nedostižne standarde, Selina odlučuje da i ona ima neke svoje zahteve, i on ako želi da ih ispuni, mora prvo da otkrije pravog čoveka iza...g. Malkolmove liste.

Autor: Suzan Alen
Godina izdanja: 2022.
Broj strana: 216
Dimenzije: 13 x 20 cm

Suzan Alen je vrsni scenarista i romanopisac čija se knjiga "Lista gospodina Malcolma" trenutno pretvara u dugometražni igrani film.


Slični proizvodi
Slični proizvodi