Auto atlas Evrope

4.196,00 RSD

Priručnici / Priroda - Društvo - Hobi

Auto-atlas EVROPE čine pregledne mape i mnoštvo informacija koje će Vam putovanje učiniti atraktivnim i obezbediti sigurnost!

MAPE PUTEVA – Mape će Vam obezbediti sve potrebne informacije kako biste bez i najmanjih problema putovali po Evropi. Osim tačnog prikaza pravaca, puteva i udaljenosti, na njima možete proveriti kakve se sve atrakcije mogu videti usput. Karte koje predstavljaju glavne putne i tranzitne veze omogući će Vam da bez napora odredite trasu puteva i isplanirate svoje putovanje.
PLANOVI GRADOVA – Planovi evropskih metropola olakšaće Vam prolaz kroz glavne evropske gradove i dozvoliće Vam da vidite nalepša turistička mesta i atrakcije. Zahvaljujući njima bez napora ćete naći parkinge, najinteresantnije građevine, kao i najvažnije institucije: pošte, banke, informativne punktove, parkove, kampove, bolnice i železničke stanice.

VAŽNE INFORMACIJE ZA VOZAČE – U specijalnom poglavlju naći ćete savete kako voziti ekonomično, kako prilagoditi upravljanje vozilom uslovima na putu, kako se ponašati u slučaju udesa. Rečnik na šest jezika za vozača sadrži tehničke pojmove i izraze neophodne u slučaju havarije.

KORISNE INFORMACIJE O EVROPSKIM ZEMLJAMA – U ovom neobičnom atlasu takođe ćete naći mnogo praktičnih informacija kao što su: najinteresantnija mesta koja treba videti, korisne adrese i telefoni, saobraćajni propisi, principi prelaska granice.

• 40 strana saveta za vozače: postupak u slučaju udesa, davanje prve pomoći, saobraćajni znaci, rečnik na šest jezika za vozača, pripreme za putovanje
• 38 strana turističkih informacija o svakoj evropskoj zemlji
• 166 strana karata evropskih puteva
• 54 plana glavnih gradova i najvećih gradova Evrope.

Od Atlantika do Turske – nadohvat ruke Vam je cela Evropa!

Autor: Grupa autora
Godina izdanja: 2010.
Broj strana: 404
Dimenzije: 287x195x32

Kupovina na rate: Pogledajte uputstvo za kupovinu na rate.


Slični proizvodi
Slični proizvodi