ISTORIJSKE ROMANSE - KOMPLET 5 ROMANA

3.250,00 RSD

Beletristika književnost i popularna psihologija / Ljubavni romani - Porodične sage - Drame - Ženska literatura

PRAVA BOMBA - SARA MAKLIN
Tridesetogodišnja Sesili Talbot, jedna od najskandaloznijih žena u Londonu, srce je poklonila samo jednom muškarcu, naočitom Amerikancu Kejlebu Kalhunu. Ali, kad on umesto u njeno naručje, pobegne preko okeana, Sesili se odazove pozivu vojvotkinje od Treveskana i pridruži grupi žena koje se služe jedinstvenim veštinama kako bi uništile opasne i zle muškarce.

VOJVODA ZA DAJANU - SABRIJA DŽEFRIS
Od najprodavanije autorke New York Times-a dolazi novi blistavi serijal savršen za obožavatelje Bridžertona, sa velikim triom mladih žena koje su odbile da rade kao guvernante da bi iskoristile svoje talente za modu, hranu i muziku, pokretanjem
sopstvenog preduzeća za planiranje žurki, Elegantne prilike.
A ako oni i njihovi bogati klijenti usput pronađu ljubav, to samo čini njihov trud još
vrednijim…

PISMO GOSPOĐICE LATIMOR - SUZAN ALEN
Žena koja sama nikad nije našla onog pravog, pokušava da upari sve ostale u ovoj urnebesnoj komediji od autorice Liste gospodina Malkolma.

VOJVODA I NASLEDNICA - HARPER ST. DŽORDŽ
Čak ni bogatstvo iskovano u železnici i čeliku ne može da kupi ulazak u više ešalone Viktorijanskog društva - za to vam je potreban brak iz interesa.

ZAČIN LJUBAVI - GREJS BAROUZ
Budu li Orion i En želeli da stvore novu ljubav, moraće da nauče da jedno drugom veruju i pronađu hrabrost da savladaju stare neprijatelje koji će učiniti baš sve da razdvoje kuvaricu i pukovnika.


Slični proizvodi
Slični proizvodi