Kako kupovati putem sajta mladinska.rs?

Izabrane proizvode stavite u korpu. Popunite tažene podatke, kako bi smo Vam isporučili izabrane artikle. Ukoliko imate dodatne želje unesite ih u polje Napomene.

Nakon toga odaberite željeni način plaćanja,

Potvrda Vaše narudžbine stići će na mejl adresu koju ste naveli.

Naručene proizvode šaljemo kurirskom službom Dexpress (molimo vas da navedete broj mobilnog telefona). Isporuku možete očekivati u roku od 3-5 radnih dana.

Za sve dodatne informacije pišite nam na: office@mladinska.rs ili nas pozovite na 011/2257-035 radnim danima u periodu od 08.00-16.00 h.

Kako kupovati putem na RATE?

Ukoliko želite da poručene knjige platite na rate, obavezno odaberete način plaćanja pouzećem. Prilikom potvrde porudžbine, u polju za napomenu, navedite u koliko rata želite da izvršite otplatu vaše narudžbine. i upišite Vaš JMBG broj.

Mladinska knjiga odobrava kupovinu na najviše 8 rata, pri čemu je minimalni iznos kupovine 3,000 din., a minimalan iznos rate 1,500 din. Za kupovinu na 5 i više mesečnih rata obračunava se kamata od 4%, na ukupan iznos narudžbine.

Pri isporuci proizvoda koje ste naručili, dobićete račun i uplatnice za željeni broj rata.

Kako kupovati kod naših zastupnika?

Ukoliko želite da knjigu vidite i držite u rukama pre nego što se odlučite za kupovinu, zakažite sastanak s našim zastupnikom direktne prodaje na broj 011/2257-035. Ukoliko želite informacije o trenutno aktuelnim pogodnostima za kupovinu ili pomoć oko odabira naslova, pozovite 011/2257-035 i zatražite razgovor s našim zastupnicima prodaje putem telefona.

kako se vrši isporuka knjiga i da li se dostava naplaćuje?

Isporuka knjiga se vrši kurirskom službom Dexpres, i naplaćuje se 250 din.