Brzo i ukusno

4.490,00 RSD

Priručnici / Ishrana i zdravlje

IDEALAN KUVAR KOJI ŠTEDI VAŠE VREME ZA TRENUTKE KADA STE U ŽURBI!

Zamislite sledeće:
Oko pola šest vratite se s posla i već u šest sati večera vam je na stolu. Samo pola sata i na postavljenom stolu mirišu puni tanjiri! Ne, nije reč o snu. Reč je o sjajnom kuvaru koji će vam pomoći da pripremite jela za samo nekoliko minuta i zaboravite na sate provedene kraj šporeta.

Ako volite dobra jela, ova knjiga uštedeće vam vreme provedeno u kuhinji – jelo će izgledati odlično i biće savršenog ukusa. Svaki od recepata smo, naravno, isprobali i sva su jela bila neverovatno ukusna! Štaviše, njihova priprema traje samo nekoliko minuta, a ne sati! (Gotovo polovinu jela pripremićete za manje od pola sata.)

Ova knjiga obuhvata više od 500 recepata i to za predjela, glavna jela, manje obroke i priloge (supe, riba, živinsko meso, testenine, sir, jaja, povrće i salate). Tu su i recepti za poslastice (voćni dezerti, kremovi i sladoledi, kao i kolači i peciva uz kafu). Recepti sadrže razumljiva i jasna uputstva, mnoštvo ideja i saveta kako uštedeti što više vremena korišćenjem malih kućnih aparata poput miksera ili mikrotalasne rerne.

Prijatno i uživajte u višku vremena!
Autor: Grupa autora
Godina izdanja: 2009.
Broj strana: 400
Dimenzije: 20 x 26 cm


Kupovina na rate: Pogledajte uputstvo za kupovinu na rate.


Slični proizvodi
Slični proizvodi