Sara Maklin1 - Prava Bomba

990,00 RSD

660,00 RSD

Beletristika književnost i popularna psihologija / Ljubavni romani - Porodične sage - Drame - Ženska literatura

Prva knjiga iz serijala OPASNE LEPOTICE

Tridesetogodišnja Sesili Talbot, jedna od najskandaloznijih žena u Londonu, srce je poklonila samo jednom muškarcu, naočitom Amerikancu Kejlebu Kalhunu. Ali, kad on umesto u njeno naručje, pobegne preko okeana, Sesili se odazove pozivu vojvotkinje od Treveskana i pridruži grupi žena koje se služe jedinstvenim veštinama kako bi uništile opasne i zle muškarce.
Dve godine kasnije, dok su Sesili i njezine saradnice na tragu licemernom lordu Kolfordu, Kejleb se iznenada vraća u London, i dalje tvrdeći da ga divlja lepotica ostavlja hladnokrvnim. Ipak, neko mora da pripazi na Sesili dok se upušta u sve opasnije poduhvate i zaštititi je od lokalnih razbijača koji napadaju kockarnice i gostionice u vlasništvu žena, kao i od Kolfordovih grubijana. Može li Kejleb
pritom sačuvati vlastite tajne i ostati imun na Sesiline čari?

Sara Maklin je majstor žanra. Njene knjige su pametne, seksi i nezaboravne. – Booklist

Maklin piše sa strašću i intenzitetom, oživljavajući svoje likove tako da čitaocima oduzima dah. – Publishers Weekly

Sara Maklin je američka spisateljica istorijskih ljubavnih romana. Njene knjige su prevedene na više od 25 svetskih jezika. Diplomirala je na Smit koledž & Harvard univerzitetu i živi u Njujorku. Vodeći je zagovornik ljubavnog žanra, naširoko govori o njemu kao o feminističkom tekstu i vrsti kulturnog vođe. Entertejment Vikli je prozvao „opojnom kraljicom istorijske romanse“.

Autor: SARA MAKLIN
Godina izdanja: 2023.
Broj strana: 344
Dimenzije: 13 x 20 cm


Slični proizvodi
Slični proizvodi